JOBBiNT på Facebokk
JOBBiNT på Facebokk

Grong kommune

Jobbe

“Jobben din er hvor hjertet ditt er. Vi tar vare på hjertet ditt her”

Følger du en drøm om å finne en god jobb eller skape din egen? I Grong liker vi å se at drømmer går i oppfyllelse. Innen blant annet bil, handel, landbruk og reiseliv har mange arbeidsplasser blitt skapt utfra en liten idé og stor stå-på-vilje. Skulle ikke offentlig sektor med sine mange fagområder friste, har vi et allsidig næringsliv som ofte er på utkikk etter den rette kandidaten – kanskje er det deg?

Du vet vel at det bare tar deg trekvarter til fjorden, til fjellet og til flyplassen fra Grong? Som knutepunkt for buss og tog, midt i Namdalen og midt i landet, utgjør kommunen vår et attraktivt regionsenter. Vi tar vare på deg enten du velger å jobbe eller bo i Grong. Slår hjertet ditt litt ekstra bare ved tanken? Følg det, da vel!

Bo

“Lyden av fossen. Lukta av nykvernet kaffe. Friheten. Her puster vi stort. Og dypt”

Landskapet vårt er som folket som bor her: Vennligsinnet, åpent og mangfoldig. Tenk å bo i nærheten av barnehage, skole og butikk og ha alt av idretts- og aktivitetstilbud tilgjengelig like ved. I Grong kan du velge å bo i et aktivt sentrum, i ei grend fylt av samhold og sprell eller for deg selv i skogen. Vi har ledige tomter over hele kommunen, er aktive på boligutvikling, og bistår gjerne tilflyttere med å finne sitt perfekte bosted. Finnes drømmejobben i nabokommunen? Kanskje du vil bo her og pendle dit? Eller hva med et idyllisk hjemmekontor? Vi har lynrask fiber!

 

Leve

“Badeplask og barnelatter. Slalomski og snøsprut. Her leker vi sommer som vinter.”

Forestill deg gjenspeilet av elva og lyden av fossefall. Rykket og gleden når storlaksen biter på. Rusen når du sklir gjennom Tømmeråshøla. Å leve i Grong er å leve i takt med naturen og med årstidene. Tenk deg knitringen av snø når du kjører ned Geitfjellet i vintermørket. Den friske fjellufta som fyller lungene mens du staver deg fram i langrennsløypa. Teater-, musikk- og sangliv på kveldstid. Treningssenter, klatrevegg og idrettsbaner når det måtte passe. Hos oss finner du rulleskibane, ridesenter, skateanlegg og over 20 merka turmål. Vi har nasjonalt anlegg for skiskyting og et aktivt miljø innen badmington.Alt tilgjengelig og åpent. Det er lett å ha det gøy i Grong. Bli med du også!