Form din egen hverdag som prosjekt-/byggeleder i TALDE

Nesten tre år etter oppstarten har TALDE Prosjektstyring på Verdal allerede rukket å etablere seg som en betydelig aktør i regionen. På bakgrunn av en stadig økende etterspørsel i markedet og for å styrke kapasiteten i selskapet ytterligere, søker de nå etter en målbevisst prosjekt-/byggeleder.

Talde Prosjektstyring er regionens ledende rådgivermiljø innen prosjektstyring. De er i ekspansiv vekst og arbeider med en rekke større langsiktige prosjekter både for offentlige og private byggherrer. Noen av prosjektene som de jobber med er blant andre Innovasjonscampus Steinkjer og Inn-Trøndelag helse- og beredskapshus.

– Vi har en bra ordrereserve, og jeg føler trygghet i at det er mye arbeid på sikt. På grunn av økt oppdragsmengde utvidet vi i fjor staben på fem med fire nye, dyktige medarbeidere. Nå utvider vi nok en gang, smiler daglig leder Dag Voll.

På grunn av økt oppdragsmengde, har TALDE på bare ett år nærmest doblet staben, som nå består av ni dyktige medarbeidere. Foto
På grunn av økt oppdragsmengde, har TALDE på bare ett år nærmest doblet staben, som nå består av ni dyktige medarbeidere.

Bli en del av et fremoverlent utviklingsmiljø

TALDE Prosjektstyring ble stiftet 1.juni 2016. av gründerne Trond Tråsdahl, Atle Værdal, Lars Olav Storholmen, Dag Voll og Espen Storstad. I tiden før etableringen arbeidet de flere år som kolleger, i et større internasjonalt rådgivende ingeniørfirma.

– Selv om vi trivdes i miljøet, så ble det etter hvert sådd en spire om etablering av vårt eget rendyrkede PA-firma, hvor vi i vår egen offensive takt kunne rendyrke vår interesse. Og sammen utvikle en bedriftskultur og vår samlede kompetanse, forteller Voll.

Voll forteller at de har stort fokus på å tilrettelegge for at medarbeidere både skal kunne utfordre seg selv og samarbeide innad i organisasjonen. Arbeidsmiljøet opplever han som bra, ettersom de legger stor vekt på å dyrke dette, samt skape gode relasjoner mellom ansatte og deres familier.

– Vi ønsker at alle medarbeidere i TALDE skal trives og bli trygge i rollene sine, slik at vi på sikt kan vokse enda mer som organisasjon, utdyper han.

TALDE er i stadig utvikling og har ambisjoner om å vokse enda mer som organisasjon i årene fremover. Her fra fjorårets strategisamling på Øyna. Foto
TALDE er i stadig utvikling og har ambisjoner om å vokse enda mer som organisasjon i årene fremover. Her fra fjorårets strategisamling på Øyna.

Kjennskap til TALDEs kunnskap og kompetanse gjorde valget enkelt

TALDEs nyeste medarbeider er Kent Are Helden. Han hadde sin første arbeidsdag 1.desember og ønsket å jobbe der nettopp på grunn av det rådgivende ingeniørfirmaets gode omdømme.

Kent Are Helden. Foto
Kent Are Helden

– TALDE er en ettertraktet tilbyder i markedet, og jeg trives utrolig godt her. Det som jeg synes er spesielt bra med jobben er at det er lettere å komme inn på spennende prosjekt, da arbeidsoppgavene er mer interessante og varierte. Et fortrinn er også muligheten til å forme egen hverdag. Firmaet er ikke større enn at behovet tilpasses tilbudet. Man får utfolde og utvikle seg videre. Og selv om man har jobbet lenge i bransjen, er det alltids nye utfordringer å gripe tak i. Akkurat det setter jeg veldig pris på.

Er du en person som vil trives godt i en organisasjon med korte beslutningsveier og med positive og humørfylte medarbeidere? Ønsker du i stor grad mulighet til å påvirke egen arbeidssituasjon og utvikling? Da oppfordres nettopp du til å søke.

Klikk på knappen for mer informasjon om stillingen med mulighet til å sende søknad. Søknadsfrist er 11.mars 2019.