Byggmester Stein Kr. Røset AS søker tømrere

Byggmester Stein Kr Røset er et pålitelig firma med lang erfaring innen tømrerfaget. I dag er de syv ansatte, og leverer alle typer tømrertjenester.

Kunne du tenke deg å jobbe som tømrer i et lite, kvalitetsbevisst selskap? I så fall bør du lese videre, for dette kan være sjansen du har ventet på.

Nå er nemlig Byggmester Stein Kristian Røset på utkikk etter tømrere. Byggmester Stein Kristian Røset AS er et pålitelig firma med lang erfaring innen tømrerfaget. I dag er de syv ansatte, og leverer alle typer tømrertjenester.

Kan du si litt mer om hva dere gjør Stein Kristian?

– I tillegg til oppføring av nybygg, hytter, terasser og garasjer, jobber vi med ombygging, restaurering og rehabilitering for privatpersoner, offentlig sektor og innen landbruk.

Er det noe dere er ekstra dyktige på?

– Vi har spesialisert oss på skiferlegging, blant annet legging av skifertak. Vi jobber mye med restaurering av gamle trønderlåner, og vi er kurset i eldre byggteknikker.

Og nå trenger du flere kollegaer?

– Det stemmer, vi er på utkikk etter en eller to tømrere som syns det er attraktivt å ha en variert arbeidsdag, og mulighet til å spesialisere seg innen skiferlegging.

Hva forventer du av dine medarbeidere?

– De må ha et engasjemet for faget, og være motivert for å utvikle seg og finne gode løsninger. Vi er opptatt av god service, effektivitet og kvalitet i alle prosjektene våre. Hos oss skal du kunne stole på at du får det som var avtalt til riktig pris og til riktig tid. Det krever selvfølgelig mye av oss som jobber her. Vi er helt avhengig av rask og god kommunikasjon, derfor er det et krav at man snakker norsk.

Hvordan søker man, og når er søknadsfristen?

– Søknader sendes på e-post til [email protected]. Det er løpende søknadsfrist og vi gir tilbakemelding etter hvert som søknadene kommer.

Vil vite mer om stillingene kan du også ringe Stein Kristian på tlf 982 94 297.