JOBBiNT på Facebokk
JOBBiNT på Facebokk

Utdanning og forskning

Karrieresenteret i Trøndelag

Karrieresenteret tilbyr gratis karriereveiledning til voksne og ungdom som ikke er tilknyttet skoleverket. I tillegg til individuell veiledning skal sentret være en kompetanseressurs for skoler, bedrifter, NAV og andre som arbeider med karriereveiledning.


Nord Universitet

1. januar 2016 ble Universitetet i Nordland, Høgskolen i Nord-Trøndelag og Høgskolen i Nesna til Nord universitet. Det nye universitetet har 1.200 ansatte og 12.000 studenter, fordelt på studiestedene Stokmarknes, Bodø, Mo i Rana, Sandnessjøen, Nesna, Namsos, Steinkjer, Les mer.


NTNU

NTNU har hovedansvaret for den høyere teknologiutdanningen i Norge og er landets fremste institusjon for utdanning av ingeniører. Universitetet har flere profesjonsutdanninger og et bredt fagtilbud innen naturvitenskap, samfunnsfag, lærerutdanning, humaniora, medisin og helsefag, økonomisk-administrative fag, arkitektur og Les mer.


SINTEF

SINTEF er et av Europas største uavhengige forskningsinstitutter. SINTEF er et bredt, flerfaglig forskningsinstitutt med internasjonalt ledende spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap, medisin og samfunnsvitenskap. Sintef utfører forskning som FoU-partner for næringsliv og forvaltning og er blant de største Les mer.


Videregående skoler i Trøndelag

Videregående opplæring er inngangsporten til yrkeslivet og til videre studier. Her finner du de 11 videregående skolene i Nord-Trøndelag.