JOBBiNT på Facebokk
JOBBiNT på Facebokk

Nyheter

Dampsaga Bad og Gym søker daglig leder

Spennende lederstilling ledig i Steinkjer. Som daglig leder for Dampsaga Bad og Gym vil du ha overordnet ansvar for drift og utvikling av et av Norges mest moderne badeanlegg.


Moen Marin Service søker malere til sitt serviceverft

Arbeidsgiver: Moen Marin Service Stillingstittel: Maler Sted: Kolvereid/Ottersøy Frist: 20.05.2018 Varighet: Fast Antall stillinger: 2 Vi søker etter malere til vårt serviceverft På grunn av økende oppdragsmengde er vi på jakt etter flere malere til vårt verft i Ytre Les mer.


PKOM søker kommunikasjonsrådgiver og innholdsprodusent

PR-byrået PKOM AS har siden 1996 utviklet seg til en viktig, strategisk samarbeidspartner for utviklingsorienterte virksomheter på kysten. Fra Ottersøy leverer vi rådgiving, prosessbistand og strategisk innhold til alle kanaler.


Utdanner seg til framtidas yrke

Henrik Tronseth (21) og Jørgen Refvik Hansen (20) tok før påske fagbrev i fjernstyrte undervannsoperasjoner (FUO). De tilhører dermed en sjelden yrkesgruppe. Bare et fåtall har tidligere tatt dette fagbrevet rettet mot havbruksnæringa. – Fagprøven gikk veldig fint. Les mer.


JOBBiT og Adecco inngår samarbeid

Alexander Støvik Kjølstad i JOBBiT, og Inger Mari Bomo i Adecco tror kundene vil nyte godt av samarbeidet. – Vi har ulike fagområder vi er best på, sammen blir vi et superteam, mener de to. Begge aktørene er Les mer.


Moen Marin Service søker driftsleder

Personalleder Andrea Nogva er nok en gang på utkikk etter flere ansatte. Denne gangen er det ny driftsleder I 100 % stilling som er ønsket i Moen Marin Service.


Gøylandet bygger laget for framtida

Høylandet er kanskje mest kjent for tull og tøys fra revyscenen. Med den samme livsgleden leverer kommunen tjenester i det absolutte toppsjiktet. Nå ruster Høylandet kommune seg for framtida, og fyller hele 11 stillinger med kloke hoder og varme hender.


Anita Østby er Steinkjer sin nye arrangementsjeger

Steinkjer Næringsforum har ansatt Anita Østby som arrangementsjeger. Stillingen ble utlyst i januar og målet var å få på plass en person som skal «hente» flere arrangement til Steinkjerregionen og videreutvikle arrangementsbyen Steinkjer. Det kom inn hele 30 søknader.


Moen Power søker motormekaniker og elektriker for marine motorer

Moen Power er en del av Moen Marin Group (MMG) som siden 1923 har vært trygt forankret i det maritime miljøet på Namdalskysten og er i dag ledende på leveranser til havbruksnæringen. Personalleder Andrea Nogva er nå på utkikk etter motormekaniker og elektriker for marine motorer.


Frøseth søker erfaren og dyktig sjåfør

Frøseth AS på Verdal er totalleverandør av sand, grus, pukk og asfalt-produkter. Firmaet har i dag 32 ansatte og oppdragsmengden er stadig økende. Nå er leder transport, Knut Arne Bakkan, på utkikk etter ekstra sjåfør.


Sommerjobb i Steinkjer kommune

15. mars går fristen ut for å søke sommerjobb i Steinkjer kommune. Enhetsleder Per-Ole Austmo svarer på noen spørsmål angående mulighetene som finnes.


Nærøy kommune søker en fagarbeider – Vann og avløp

Fagarbeider – Vann og avløp Ved Drift og utviklingsavdelingen, enhet for kommunalteknikk, er det ledig en fast 100% – stilling som fagarbeider. Stillingens hovedoppgaver: • Drift og ettersyn av kommunens vann og avløpsanlegg • Drift og ettersyn renseanlegg • Vedlikehold Les mer.


Namsskogan Familiepark søker Driftssjef

Du vil som Driftssjef få ansvar for å koordinere alt i familieparken. Du vil ha overordnet administrasjons-, vedlikeholds- og personalansvar i parken. Søknadsfrist 01.02.2018.


Smart Norway blir ny eier av JOBBiT

JOBBiT går fra å være et prosjekt i T:Lab til å spinnes ut i en kommersiell satsning. Etter å ha vært i kontakt med flere aktører har vi valgt å signere en avtale med Smart Norway, som overtar JOBBiT fra 1. april.


Ledig stilling som forretningsutvikler i T:lab AS

T:Lab tilbyr gründere og etablerte bedrifter bistand i arbeidet med å utvikle og kommersialisere gode forretningsideer. T:Labs mål er å løfte gründere til å bli framtidas suksessbedrifter. Vi hjelper bedriftene med å finne sine første kunder, risikovillig kapital, riktig Les mer.


Feier i Nærøy kommune

Lengst nord i Trøndelag, der hav møter land, finner du Namdalskysten. Her har havet dannet grunnlag for bosetting, næringsutvikling og en ramsalt kulturarv i mer enn 10 000 år. I dag består Namdalskysten av de tre kommunene Nærøy, Les mer.


Renovasjonsleder i Steinkjer kommune

Steinkjer er fylkeshovedstad i Nord-Trøndelag, og blir administrasjonssenter i Trøndelagfra 01.01.18. Steinkjer med sine 22 000 innbyggere og Verran med 2 500 innbyggere skal slå seg sammen til nye Steinkjer kommune 01.01.20. Fram til dette tidspunktet har kommunene Les mer.


Prosjektleder hos SinkabergHansen i Bindal

SinkabergHansen er en offensiv og framtidsrettet havbruksaktør langs Namdals- og Helgelandskysten. SinkabergHansen omsatte i 2016 for om lag 2 mrd NOK, og har totalt 175 ansatte. SinkabergHansen og Emilsen Fisk er i oppstartsfasen på en utvidelse av settefisk-avdelingen like Les mer.


Drifts-, salgs- og markedssjef i CageEye AS

CageEye AS har mange tiårs erfaring med instrumentering og hydroakustikk. Vi spesialiserer oss på overvåkningsverktøy for oppdrettsnæringen og hydroakustisk analyseverktøy, men vår kompetanse dekker alt fra analog front-end maskinvare til programvare for sluttbruker. CageEye er et beslutningsverktøy med Les mer.


Med vind i seilene

Moen Marin-konsernet legger til rette for å være del av en historisk jobbvekst i Ytre Namdal. Med røtter helt tilbake til 1920-tallet er Moen Marin Service, en del av Moen Marin Group, et selskap solid forankret i det Les mer.


Fra JOBBiNT til JOBBiT

JOBBiNT feirer i disse dager femårsjubileum, og er klar til å ta rollen som jobb- og rekrutteringsportal for hele Trøndelag fra høsten av. JOBBiNT ble startet i august 2012, og er et kontaktpunkt for jobbmarkedet i Nord-Trøndelag. På Les mer.


Bli med på trøndertreff!

Lurer du på ka som skjer heim? Er du interessert eller nysgjerrig på hvilke jobber som finnes i Nord-Trøndelag? Ønsker du å møte trønderske svirebrødre, eller ta en øl med gode venner og få med deg tøff musikk Les mer.


Lengter du hjem til Namdalen?

Bli med på Heimkjær-treff for utflytta namdalinger! For tredje år på rad samler representanter for alle namdalskommunene samt næringslivet i Namdalen seg i Trondheim for å fortelle om tilbudene som finnes i hjembygda, og for å vise at det er Les mer.


JOBBiNT i media

Stadig flere får øynene opp for JOBBiNT og den jobben vi gjør – og det er jo veldig hyggelig! – Det er så bra at det finnes noen som ser deg og som er interessert i at du skal Les mer.


JOBBiNT innfrir forventningene

Gode erfaringer fra tidligere var en av grunnene til at Johan Einar Bjerkem, daglig leder i Stiftinga Hilmar Alexandersen; som blant annet står bak Hilmarfestivalen, valgte JOBBiNT da han nylig lyste ut jobben som kontor- og arrangementssjef. – Les mer.


JOBBiNT viste vei inn i arbeidsmarkedet

– Da det ble klart at mannen min og jeg skulle flytte fra Horten til Inderøy, var det avgjørende for meg å finne ut mest mulig om arbeidsmarkedet i Nord-Trøndelag, sier Anne-Ruth Jangaard.


Medisinsk klinikk ved Sykehuset Namsos søker sykepleiere

  Medisinsk klinikk ved Sykehuset Namsos har 10 ledige sykepleierstillinger. Fem faste stillinger og fem vikariater. Medisinsk klinikk har 40 sengeplasser, fordelt på tre sengeposter og medisinsk overvåkning. Det er høy aktivitet i klinikken, og sykehuset har et sterkt fokus Les mer.


Bli med på trøndertreff i Oslo!

Frister det å flytte hjem? Lurer du på hva du skal gjøre for å få deg jobb i Trøndelag? Eller har du bare lyst til å treffe andre trøndere? Kom på Trøndertreff på Gamla i Oslo 30. januar! Les mer.


Bli med på Trøndelagsdagen 2015!

Snart ferdigutdannet? Lyst til å få deg jobb i Trøndelag? Bli med på Trøndelagsdagen 2015 – Midt-Norges største møtepunkt for næringsliv og studenter! Her møter du nærmere 100 potensielle arbeidsgivere i rekrutteringsmodus!


Jobbint deltar på HEIMKJÆR-treff i Trondheim

FREDAG 31. OKTOBER ER DET DUKET FOR TIDENES FØRSTE HEIMKJÆR-TREFF I TRONDHEIM. Dette er et arrangement som er en videreføring av Hoga Heim-treffene som tidligere har vært arrangert av Høylandet, Grong og Overhalla. Men nå er hele Namdalen Les mer.


Vellykket kobling av JOBBiNT

Jobbsøker Kari Anne Kvarving, med solid bakgrunn innen medier og kommunikasjon, har fått ny jobb som webredaktør hos Smart Media AS i Steinkjer. Les mer om Kvarving og hennes nye jobb på Smart Medias egne sider. Her uttaler Les mer.


Daglig Leder søkes til Arctic Fish Trade

Arctic Fish Trade AS er et ungt selskap som skal markedsføre og selge norske sjømatprodukter av høy kvalitet på det kinesiske markedet. Markedsanalyser viser et stort potensial for høykvalitets sjømatprodukter på det kinesiske konsumentmarkedet, og Arctic Fish Trade Les mer.


Kredittkonsulent søkes til Telenor Bedrift i Rørvik

På vegne av Telenor Bedrift i Rørvik søker Proffice etter dyktige medarbeidere innen økonomi. Faktura- og kredittavdelingen i Telenor Norge behandler årlig en kontantstrøm på ca 30 milliarder fra Telenors kunder. Dette gjøres på en effektiv måte ved å Les mer.


Er du en av Telenor Bedrifts nyansatte?

For Telenor Bedrift i Rørvik søker Proffice 7 dyktige og motiverte medarbeidere til Telenor sitt kundesenter.Telenor er en stor og viktig aktør i det lokale næringslivet i Ytre-Namdal. Totalt er det 150 medarbeidere som jobber innen kundeservice, faktura og Les mer.


Ønsker du å bli Steinkjer kommunes nye personalsjef?

Rådmann Torunn Austheim i Steinkjer kommune er nå på utkikk etter en person, som skal bekle en meget spennende og utviklende lederstilling. Stillingen som personalsjef inngår i rådmannens ledergruppe og har overordnet ansvar for personalfunksjonen i en organisasjon med Les mer.


– Verdifullt med veiledning fra JOBBiNT

– Samtalen med Anne Peggy i JOBBiNT ga meg en bekreftelse på at det er behov for meg og det jeg kan i Nord-Trøndelag, sier Anne-Gudrun Klæth Lyngsmo. Hun har nettopp startet ny jobb i Nav Pensjon etter Les mer.


Vil du bli Steinkjers nye kommuneoverlege?

Steinkjer kommune søker nå etter kommuneoverlege. Legg merke til annonsen: https://tjenester.nav.no/stillinger/stilling;JSESSIONID-stilling2=Yq38JayZ6F+SNJskqpN0uwFo?sort=akt&s1=483019&rpp=50&p=0&ID=8501026&l1=62885&rv=al Stillingen er et ledd i oppbyggingen av et solid samfunnsmedisinsk fagmiljø, der du selv kan være med og påvirke innholdet i stillingen. Det er politisk satsing på Les mer.


Vil du bli trainee i Grong Sparebank?

  Grong Sparebank er en selvstendig bank med hovedkontor i Grong. Vi har 46 dyktige medarbeidere som hver dag er med og utvikler banken til nye høyder. Grong Sparebank er en av eierne i Eika Gruppen og totalleverandør Les mer.


Samarbeid styrker rekruttering på Namdalskysten

Nå styrker JOBBiNT tilbudet til arbeidsgivere med rekrutteringsbehov i Ytre Namdal. Kunnskapsparken i Nord-Trøndelag har inngått en samarbeidsavtale med Vikna næringsforening. Målet er å bli et sterkt bindeledd mellom jobbsøkere, arbeidsgivere og bemanningsbyrå også på Namdalskysten, slik at Les mer.


Har du lyst til å jobbe som finansrådgiver?

SpareBank 1 SMN er regionens største finanskonsern og ett av seks medlemmer i SpareBank 1 Alliansen. Hovedkontoret ligger i Trondheim og konsernet har, med sine datterselskaper, mer enn 1100 ansatte. Vi søker nå etter finansrådgiver for å styrke Les mer.


Ny 3D-animasjon om JOBBiNT

I samarbeid med Gidd Media, har vi fått laget en illustrasjonsvideo som viser hvordan arbeidsgivere kan finne jobbkandidater via JOBBiNT. Animasjonen synliggjør hvordan JOBBiNT, som koblingspunkt, bistår både jobbsøker, arbeidsgiver og bemanningsbyrå. – Vi håper denne videoen gir Les mer.


Erlend fikk ny jobb gjennom JOBBiNT

En familieforøkelse med trillinger (!) gjorde at Erlend Østerås (33) og ektefellen Solrun valgte å flytte hjem til barndomsbyen Steinkjer – selv uten jobbtilbud. – Helt siden årsskiftet har jeg hatt en god dialog med prosjektleder Anne Peggy Les mer.


Ønsker du trainestilling som advokatassistent?

      Advokat Siw Bleikvassli AS kan tilby utviklende traineestilling til rett kandidat. I traineeperioden på to år får du muligheten til å utvikle deg og dine personlige egenskaper i et traineenettverk i Namdalen, gjennom kursing og fokus Les mer.


Nærøy kommune søker økonomisjef

Kommunen kan tilby en spennende og utfordrende stilling til rett person. Som økonomisjef får du et overordnet ansvar for Nærøy kommunes økonomiforvaltning og en unik mulighet til å ta del i og skape positiv utvikling for kommunen. For mer Les mer.


Ønsker du å jobbe med nærings- og samfunnsutvikling?

          Verdal næringsforum søker daglig leder. Verdal Næringsforum (VNF) er et frittstående organ som skal bidra til å styrke kontakten mellom kommunen, andre offentlige myndigheter og næringslivet, og være en aktiv pådriver i arbeidet Les mer.


Ønsker du jobb i Nord-Trøndelags første og eneste lekeland?

Lykkeland Steinkjer søker medarbeidere, renholdsarbeidere og sommervikarer/ekstrahjelp. Lykkeland Steinkjer blir det første og eneste lekelandet i Nord-Trøndelag. Lokalisert ca. 200 m fra Amfi Steinkjer. Her kan alle små og store lekelystne barn boltre seg i trygge og fargerike Les mer.


Godt kvalifisert arbeidskraft tilgjengelig

Salgsorganisasjonen til Oras flyttes fra Leksvik til Oslo, og 9 motiverte og kompetente personer innen økonomi, regnskap og lønn, markedsføring, salg og kundeservice er nå tilgjengelig for næringslivet i Nord-Trøndelag. Se vedlegg for informasjon: T-A_Salgskorps til salgs Forti Les mer.


Suksessbedrift i Verdal søker flere ansatte

Deepwater Norway ansetter stadig flere – mye takket være JOBBiNT   Verdalsfirmaet Deepwater Norway jobber innen offshore korrosjonsbeskyttese og er en utvidelse av Deepwater Corrosion Services Inc i Houston. Til tross for at selskapet ble etablert så sent Les mer.


Vil du bli med å utvikle en spennende bedrift?

      Born Designmøbler søker ny salg/kontormedarbeider i 100% stilling ved ordre- og salgskontoret i Malm. Arbeidet vil bl.a bestå i å ivareta den daglige kontakten med kunder i Norge, behandle og registrere ordrer og henvendelser vedrørende produktporteføljen. Les mer.


Besøk JOBBiNT på jobbmesser i vår

              Mange muligheter oppstår når spennende arbeidsgivere møter ivrige jobbsøkere. Arrangementet er åpnet for alle studenter, arbeidssøkere og jobbskiftere. Besøk oss gjerne på vår stand for å få informasjon om karrieremuligheter i regionen. Les mer.


Bli inspirert – delta på Trøndelagsdagen 2014 i Trondheim

Mandag 13. januar 2014 ønsker Næringsforeningen i Trondheimsregionen velkommen til Trøndelagsdagen på Clarion Hotel & Congress i Trondheim. JOBBiNT samarbeider med Næringsforeningen i Trondheimsregionen og har mobilisert nordtrøndersk næringsliv til å delta, slik at du i år vil møte Les mer.


Steinkjer Næringsselskap søker etter rådgiver

Ønsker du å jobbe med næringsutvikling- innovasjon og nyskaping i etablerte bedrifter og hjelpe gründere med etablering av nye virksomheter? Steinkjer Næringsselskap AS drifter Steinkjer Kommunes næringsutviklingsarbeid. Selskapet har i dag 4 ansatte. Vi er samlokalisert med Steinkjer Les mer.


Lurer du på ka som skjer heim?

Er du interessert eller nysgjerrig på hvilke jobber som finnes i Nord-Trøndelag? Kortnebbgåsas ve & vel arrangerer i samarbeid med JOBBiNT, Intro Innherred og NærUng et uformelt treff for unge voksne trøndere i og rundt hovedstaden. Det blir Les mer.


Securo søker teknisk leder – produktutvikler

Ønsker du nye utfordringer i en spennende og utviklingsorientert bedrift? Securo as søker etter en positiv og engasjert person med teknisk utdanning, eller annen relevant kompetanse og erfaring innen byggfag/brann.     Som teknisk leder får du blant Les mer.


Møt JOBBiNT på jobbmesse i Stjørdal

Onsdag 2. oktober fra 10:00 til 14:00 står JOBBiNT klar til å informere om hvordan JOBBiNT kan brukes som verktøy for å koble arbeidsgivere og arbeidstakere i regionen. Jobbmessen er den første av sitt slag i Nord-Trøndelag og Les mer.


Inntar markedet med luksusfliser

«Faun Tre AS på Snåsa går nå ut i markedet med Faun Tiles – fliser i massivt tre.» Les hele saken her.  Gjengitt med tillatelse.


«Stor interesse for ny jobbdatabase»

«Det er stor interesse for jobbrekrutteringsprosjektet JOBBiNT som skal koble personer som søker jobb i Nord-Trøndelag med arbeidsgivere som er på utkikk etter nye medarbeidere. Les resten av saken her. Gjengitt med tillatelse.


Møt JOBBiNT under Steinkjermartnan

JOBBiNT inviterer deg til FUN-gata (ved Madam Brix) under Steinkjermartnan Vi vil gjerne møte deg, som har lyst til å være med på å utvikle morgendagens næringsliv i regionen og som ønsker karriereutfordringer. Enten du er potensiell tilflytter, hjemme Les mer.


Søkerstorm til Kolvereid etter JOBBiNT-annonse

Vi fikk tilgang til et effektivt og profesjonelt system for søknadsadministrasjon og stillingen ble markedsført på jobbit.no, JOBBiNTs facebook- og linkedinsider i tillegg til at alle med relevant bakgrunn fikk en mail fra Anne Peggy hos JOBBiNT. Anne Les mer.


Nysgjerrig på jobbmulighetene på Verdal Industripark?

Ønsker du å jobbe i en sterk industriklynge, som omsetter for nesten 5 milliarder kroner, med bedrifter som Tine, Verdalskalk, Kværner Verdal, Kværner Piping Technology og Spenncon? Eller er bygg- og anleggsklyngen, som omsetter for ca. 1,5 milliarder kroner, med Les mer.


Jobb i Nord-Trøndelag

Er du på utkikk etter nye utfordringer, fast jobb, samarbeidspartnere, engasjement/ prosjektoppgave, søker sommerjobb eller ser etter muligheter for jobbskygging?


Skapte gründersuksess i Nord-Trøndelag

Eivind Elnan hadde en godt betalt konsulentjobb i Oslo. I dag er han multigründer i Verdal og gårdbruker i Henning. – Jeg har alltid hatt gründerblod i meg, konstaterer Eivind.