JOBBiNT på Facebokk
JOBBiNT på Facebokk

Sørli Bygg AS søker to tømrere

Sørli Bygg AS er den største leverandøren av boliger og hytter i Lierne, og driver også byggebutikk i Nordli i Lierne. De har klart å dra nytte av jevn og god byggevirksomhet i kommunen gjennom mange år, og har bygget seg opp til å bli en solid bedrift med 13 ansatte. Bedriften opplever at ordretilgangen er økende og i den anledning har de behov for enda flere ansatte.

Arbeidsoppgaver

Bedriften tar på seg store prosjekter som utarbeiding av bolig- og hyttefelt, men hovedaktiviteten i bedriften er oppføring av hytter og boliger, samt restaurering og vedlikehold av bygg. Sørli Bygg er heldige og får varierte oppdrag. Bedriften prefabrikerer en del av boligene og hyttene i eget produksjonslokale. I de nye stillingene som lyses ut her, vil du gå inn som en del av en gruppe tømrere og utføre ulike oppdrag som firmaet tar på seg.

Kvalifikasjoner

Sørli Bygg AS ønsker at du som søker skal ha fagbrev som tømrer, men lærlinger er også velkomne til å søke. Ellers ønsker bedriften tømrere som er selvstendige i arbeidet, liker å levere kvalitet og har en positiv innstilling til prosjekter og oppdrag som blir presentert.

Vi tilbyr

Bedriften er en aktiv samfunnsaktør og ønsker å bidra til at Lierne skal være et attraktivt tilflytterområde. Derfor engasjerer de seg i utarbeiding av bolig og hyttefelt, og er medlemmer av Visit Lierne – destinasjonsselskapet i kommunen.
Idretten er også et område de engasjerer seg i, og de er hovedsponsor for Lierne Idrettslag. De sponser også lokale skistjerner som Ole Jørgen Bruvoll og Anton Elvseth. Til sist ønsker Sørli Bygg å være en positiv samarbeidspartner med andre byggefirma i og utenfor kommunen.

Vi håper du synes Sørli Bygg AS er en spennende bedrift, og at du liker tanken på å være en del av et helt samfunn og en bedrift i utvikling.

Send søknad med CV til Morten Elvseth, [email protected], tlf: 95026515

Søknadsfrist: 31. mai.