JOBBiNT på Facebokk
JOBBiNT på Facebokk

Grong Sparebank søker kunderådgiver personmarked til kontoret på Rørvik

Vil du være med på å videreutvikle og befeste Grong Sparebank som «Lokalbanken for privatkunder og småbedrifter»? Vi skal forsterke vårt team i Ytre Namdal, og er på utkikk etter en rådgiver for privatkunder. 

I Grong Sparebank har vi fokus på nærhet til kunden, tilgjengelighet og vide fullmakter til å handle selvstendig, slik vi mener både privat- og næringslivskunder i en lokalbank bør forvente. Vi søker derfor etter en medarbeider med gode evner til relasjonsbygging og interesse for salg. Søkere bør i tillegg ha relevant utdanning, eller erfaring fra arbeid innen finans. Det er en fordel med god kjennskap til lokalsamfunnet i Ytre Namdal.

Arbeidsoppgaver i Grong Sparebank

De viktigste arbeidsoppgavene vil være å utvikle bankens kundeportefølje innenfor personmarkedet lokalt i Ytre Namdal. Kunderådgivning innen personlig økonomi, og aktivt salg av bankens produkter og tjenester. Din evne til å forstå kundens behov og gjennom dette bistå hver enkelt kunde med tilpassede løsninger er avgjørende.

Kvalifikasjoner

  • Søkere bør ha relevant utdanning og/eller erfaring fra arbeid innen finans.

Utdanningsretning

  • Salg / Markedsføring
  • Forsikringsfag
  • Økonomi

Utdanningsnivå

  • Høyskole / Universitet

Personlige Egenskaper

Den vi søker bør være utadvendt, strukturert og dyktig på å dele av sin kompetanse. Vi som bank er opptatt av å tenke ja foran nei, og den vi søker bør derfor være opptatt av å finne gode løsninger for kunden. Vi ønsker i tillegg at du er en dyktig relasjonsbygger som kan bygge langsiktige relasjoner med både kunder og andre samarbeidspartnere i Ytre Namdal.

Språk

  • Norsk

Grong Sparebank tilbyr

Grong Sparebank er en selvstendig bank med hovedkontor i Grong. Vi har 50 dyktige medarbeidere som hver dag er med og utvikler banken til nye høyder. Grong Sparebank er en av eierne i Eika Gruppen og totalleverandør av egne produkter som bl.a. forsikring, kort, pensjon og leasing i tillegg til ordinære banktjenester. Grong Sparebank har kontorer i Grong, Namsos, Steinkjer, Lierne, Snåsa, Rørvik og Mosjøen. Banken har markedsområde fra Verdal i sør til Helgeland i nord. Vår visjon er at Grong Sparebank skal være den foretrukne bankforbindelsen for privatpersoner og lokale bedrifter i vårt markedsområde.

Ved vår avdeling på Rørvik er vi samlokalisert med Brekk & Olsvik forsikring og BDO i tillegg til at Boli Eiendomsmegling har kontordager på avdelingen, noe som gir et godt kompetansemiljø.

Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår både hva gjelder lønn, pensjonsvilkår og forsikringsordninger, og et svært godt arbeidsmiljø.

Kontaktinformasjon Grong Sparebank

Ikke stillingen for deg? Se oversikt over alle ledige stillinger her.

Arbeidssted

Rørvik

Søknadsfrist

26.02.2018

Send søknad til Grong Sparebank

Klikk her for elektronisk søknadsskjema