JOBBiNT på Facebokk
JOBBiNT på Facebokk

Ledig stilling som undervisningsinspektør ved Rørvik skole i Vikna Kommune

Vekstkommunen Vikna ligger på Namdalskysten i Trøndelag fylke. Folketallet har vært i jevn vekst de siste årene så kommunen har i dag ca. 4450 innbyggere. 3000 av disse bor i og omkring den trivelige kystbyen Rørvik som er et skole- og kommunikasjonssenter i regionen. Rørvik har et godt privat og offentlig servicetilbud samt videregående skole. Kommunen har et aktivt næringsliv i utvikling og gode kommunikasjoner med blant annet daglige flyforbindelser og hurtigruteanløp.

Rørvik skole er en ganske stor skole i nordtrøndersk sammenheng, med rundt 600 elever. Rørvik skole har ansvar for grunnskole, SFO, voksenopplæring og spesialpedagogisk hjelp i barnehage. Skolen er fordelt på tre ulike skolebygninger.

Rørvik skole er en PALS-skole, og arbeider kontinuerlig for et best mulig læringsmiljø, blant annet gjennom Trivselsprogrammet og MOT. PALS-satsingen er forsterket gjennom den statlige satsingen, Ungdomstrinn i Utvikling, hvor klasseledelse og lesing var innsatsområdene til skolen. Som en forlengelse av Ungdomstrinn i Utvikling er Rørvik skole inneværende år inne i pulje 7 av Vurdering for Læring. Skolen mottar også veiledning gjennom et veilederkorps i regi av Udir for å styrke kvalitetsutviklingsarbeidet i skolen. Vår fordel er at vi har felles økonomi og en felles pedagogisk plattform for hele grunnskolen.

Skolefritidsordningen (SFO) gir et helårlig tilbud. I skolefrie perioder utvides oppholdstida i SFO til også å gjelde undervisningstida.

Voksenopplæringen gir opplæring til flyktninger, arbeidsinnvandrere og personer med utenlandsk opprinnelse som har giftet seg med nordmenn. Enheten samarbeider med næringslivet både gjennom besøk og tilrettelagt språkpraksis. I tillegg er flyktningetjenesten, NAV og ulike helsetjenester viktige samarbeidspartnere for å gi alle et helhetlig og godt opplæringstilbud

Om stillingen

100 % stilling som undervisningsinspektør ved Rørvik skole er ledig for tiltredelse omgående. Skolen har 546 elever fordelt på 1. – 10. klassetrinn. Skolen har et lederteam som fra skoleåret 2017/18 består av en administrativ og en pedagogisk leder samt tre undervisningsinspektører. Undervisningsinspektørene er ledere på henholdsvis småskole-, mellom- og ungdomstrinn.

Kommunen søker:

Utviklingsorientert og initiativrik leder med pågangsmot for å fylle en viktig stilling ved Rørvik skole. Det kan påregnes noe undervisning.

Krav til stillingen:

 • Relevant pedagogisk utdanning helst med tilleggsutdanning innen ledelse. Tidligere undervisningspraksis, helst kombinert med ledererfaring fra grunnskolen, vil vektlegges.
 • I tillegg vektlegges personlige egenskaper, blant annet gode kommunikasjons- og motivasjonsevner.
 • Det stilles krav til dokumenterte norskkunnskaper på minst nivå B2.
 • Gyldig politiattest må framlegges ved tiltredelse.
 • Lønn etter avtale.
 • Aktuelle søkere blir innkalt til intervju.

Spørsmål om stillingen kan rettes til pedagogisk leder Tor Inge Sandnes 922 92 359, [email protected] eller administrative leder Laila Elisabeth Olsen 900 99 093, [email protected]

Generelt:

 • Personlig og faglig utvikling
  Godt arbeidsmiljø og attraktive arbeidssteder
 • Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver.
 • Et godt faglig og sosialt miljø.
 • Gunstig pensjonsordning.
 • Kommunen er behjelpelig med bolig. Flytteutgifter dekkes etter reglement.
 • Tilsetting på vanlige kommunale vilkår etter gjeldende lover, avtaler og reglement
 • Tilfredsstillende politiattest må legges fram ved tiltredelse.

Søknad med godkjente kopier av vitnemål og attester sendes:

Vikna kommune, rådmannen, P.b. 133 Sentrum, 7901 Rørvik eller til [email protected]

Søknadsfrist: 31. januar 2018

 

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen \"Del med andre\" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.