JOBBiNT på Facebokk
JOBBiNT på Facebokk

Ledig stilling som forretningsutvikler i T:lab AS

Logo Tlab

T:Lab tilbyr gründere og etablerte bedrifter bistand i arbeidet med å utvikle og kommersialisere gode forretningsideer. T:Labs mål er å løfte gründere til å bli framtidas suksessbedrifter. Vi hjelper bedriftene med å finne sine første kunder, risikovillig kapital, riktig kompetanse og viktige nettverk. Vi jobber med forretningsideer innen alle bransjer, men har pekt ut Agri-Tech og Ed-Tech som satsningsområder for 2018. T:Lab har hovedkontor på Steinkjer samt kontor i Trondheim og Oslo. 

I løpet av kort tid har T:Lab har befestet posisjonen som et av de ledende innovasjonsmiljøene i Trøndelag, og de bistår bedrifter både i og utenfor fylket. T:Lab består av et team med erfarne forretningsutviklere samt ressurspersoner med relevant spisskompetanse som kan kobles på etter behov. Slik tilbyr de skreddersydde tjenester med den mest relevante kompetansen.

På grunn av økt oppdragsmengde søker T:Lab nå en engasjert forretningsutvikler, som ønsker å bidra til å skape utvikling i næringslivet og gi bedriftene en raskere og sikrere vei fra etablering til vekst.

Har du erfaring fra innovasjonsarbeid, relevant kompetanse innen forretningsutvikling, næringslivserfaring eller økonomibakgrunn? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi ønsker en resultatorientert, initiativrik og strukturert person med gode relasjonsevner, som har ambisjoner og motiveres av å nå mål og sørge for at våre gründere og samarbeidspartnere lykkes.

Arbeidsoppgaver

  • Utvikling og rådgiving av bedrifter i etableringsfasen
  • Bistå oppstartsbedrifter i arbeidet med å søke finansiering til forskning og utvikling
  • Økonomibistand/controllerfunksjon

Her kan du lese mer om og søke på stillingen. 

Tlab bannerbilde