JOBBiNT på Facebokk
JOBBiNT på Facebokk

Renovasjonsleder i Steinkjer kommune

Steinkjer er fylkeshovedstad i Nord-Trøndelag, og blir administrasjonssenter i Trøndelagfra 01.01.18. Steinkjer med sine 22 000 innbyggere og Verran med 2 500 innbyggere skal slå seg sammen til nye Steinkjer kommune 01.01.20. Fram til dette tidspunktet har kommunene felles toppledelse.

 

 

Steinkjer kommune søker etter en enhetsleder som skal lede renovasjonsordningen inn i framtida. 

Stillingen er ledig fra 1. januar 2018.

Vi søker etter deg som fortrinnsvis har en mastergrad innenfor relevante fagområder, er en god leder og en svært dyktig samhandlings- og utviklingsaktør. Det er viktig for oss at du har relevant praksis. Du har gode strategiske og analytiske evner og god muntlig og skriftlig framstillingsevne. Du kjenner godt til relevant lovverk, er resultat- og utviklingsorientert, strukturert og med stor arbeidskapasitet. Du er glad i mennesker, kan motivere og inspirere. Lang relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet. Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet for stillingen.

Søknadsfrist: 2. oktober.

Her kan du lese mer om og søke på stillingen.