JOBBiNT på Facebokk
JOBBiNT på Facebokk

JOBBiNT innfrir forventningene

Gode erfaringer fra tidligere var en av grunnene til at Johan Einar Bjerkem, daglig leder i Stiftinga Hilmar Alexandersen; som blant annet står bak Hilmarfestivalen, valgte JOBBiNT da han nylig lyste ut jobben som kontor- og arrangementssjef.

– Jeg har brukt JOBBiNT tidligere og er veldig fornøyd med både oppfølgingen og rådgivningen jeg har fått og med systemene jeg får tilgang til gjennom JOBBiNT, forteller Bjerkem. – Det letter arbeidet med å sortere kandidater; både de som har søkt og de man får tilgang til via CV-databasen.

Databasen Bjerkem snakker om, inneholder mer enn 2200 CV´er fra personer som har registrert seg fordi de ønsker seg jobb i Nord-Trøndelag.

Godt kvalifisert Bjerkem og Kjelvik

Men Bjerkem hadde ikke bruk for databasen da han skulle ansette ny kontor- og arrangementssjef, for i søknadsbunken lå en søknad fra Linn Krogstad Kjelvik.

– Jeg fant annonsen på Facebook, forteller Kjelvik, og legger til at hun mener at det er av fordelene ved JOBBiNT. – Det at annonsene deres kommer opp både på Facebook og på LinkedIn og at jeg ikke trenger å oppsøke dem, gjør det enklere å bli oppmerksom på ledige stillinger. JOBBiNT er en fin inngang for de som er på utkikk etter jobb i Nord-Trøndelag, sier Kjelvik, som kommer fra en jobb som konsulent i Nord-Trøndelag fylkeskommune.

Linn Krogstad Kjelvik starter i jobben om en måneds tid.

– Det blir spennende og utfordrende, og jeg gleder meg veldig, sier hun.

Vi ønsker lykke til!
Er du nysgjerrig på hva JOBBiNT kan gjøre for deg? Ta gjerne kontakt med oss!