JOBBiNT på Facebokk
JOBBiNT på Facebokk

JOBBiNT viste vei inn i arbeidsmarkedet

– Da det ble klart at mannen min og jeg skulle flytte fra Horten til Inderøy, var det avgjørende for meg å finne ut mest mulig om arbeidsmarkedet i Nord-Trøndelag, sier Anne-Ruth Jangaard.

– Det var viktig for meg å ha et digitalt og fysisk kontaktpunkt som JOBBiNT, som ga meg god informasjon om arbeidsmarkedet her og hvem jeg kunne snakke med. forteller Anne-Ruth. Hun snakket flere ganger med Anne Peggy Schiefloe Møller i JOBBINT, og hun registrerte CVen sin i CV-databasen.

– Da nyhetsbrevet fra JOBBiNT dukket opp i innboksen, tenkte jeg at prosjektlederstillingen innen helse- og omsorgstjenestene i Vikna kommune så veldig spennende ut, forteller Anne-Ruth, – men siden jeg bor på Inderøy og jobben var i Rørvik, og det var helt uaktuelt å flytte dit, la jeg den bare bort. Men så ringte Jahn Tharaldsen i JOBBiNT meg. Han hadde funnet CVen min i databasen og mente at bakgrunnen min ville passe perfekt.

Fleksibel arbeidsgiver
Og Vikna kommune var enAnne-Ruth Jangaardige med JOBBiNT. Anne-Ruth fikk ikke bare tilbud om jobben, men også hjelp til å skaffe seg hybel i Vikna og en fleksibel hjemmekontorordning som gjør at hun kan jobbe hjemmefra en til to dager i uka.
Jeg er veldig fornøyd med at jeg fikk denne jobben! Det er både krevende og spennende å være prosjektleder, og det er et eventyr å få oppleve denne delen av Trøndelag, sier Anne-Ruth, og fremhever at hun også setter pris på de små forholdene som gjør at hun kan jobbe tett på andre ansatte i kommunen. – Det er fint å jobbe for en arbeidsgiver som har tillit til at jeg gjør jobben min, selv om jeg ikke sitter på kontoret vegg i vegg med dem hver dag, sier Anne-Ruth.

Glad for hjelpen fra JOBBiNT
– Jeg syns JOBBiNT fyller en svært viktig rolle, ikke minst for oss som flytter til Nord-Trøndelag uten noe fotfeste eller profesjonelt nettverk her, sier Anne-Ruth.
– Jeg forstår at det er lett for arbeidsgivere å ansette folk i bekjentskapskretsen sin, men jeg tror det er sunt å ansette noen utenfra som kan se virksomheten med nye øyne og som kanskje har andre kvalifikasjoner. Man kan jo gå glipp av kvalifikasjoner og nye tanker om man bare leter blant dem man kjenner fra før.

Det at JOBBINT aktivt går inn i CV-databasen og søker etter personer med kvalifikasjoner som matcher det arbeidsgiveren har behov for, er utelukkende positivt, mener Anne-Ruth.
– Jeg anbefaler alle som ser etter jobb å kontakte JOBBiNT. Jeg er i alle fall veldig fornøyd med måten de hjalp meg på!